clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Support op locatie
certificate
De mooiste locaties wereldwijd

Prijzen

  Tot 6 maanden stage lopen op Mauritius
Programma kosten€1150

Inclusief: Stageplek, ondersteuning bij het vinden van huisvesting, het aanvragen van een verzekering en visum, onze helpdesk voorafgaand en tijdens je programma en support van onze lokale medewerkers op Mauritius.
Exclusief: Kosten voor je verzekering, airport pick-up, vliegticket, Medische test, shipping fees visum documenten, quarantine huisvesting (tijdelijk vereist tijdens COVID-19 voor ongevaccineerden) 

 

Vergoeding

Bij het overgrote deel van de stages die door Stage-Global worden aangeboden ontvang je een stagevergoeding. Deze vergoedingen variëren per bedrijf, maar je kunt denken aan een maandelijks bedrag van €150 tot €250.

Betaalmomenten

  1. Inschrijven en intakegesprek: Beide zijn vrijblijvend en kosteloos. Het eerste betaalmoment is een aanbetaling van €450,-. Dit gebeurt pas nadat je na afloop van het intakegesprek hebt ingestemd met het opstarten van een programma. 
  2. Bemiddeling: Wanneer Stage-Global een passend programma voor je heeft gevonden en jij je goedkeuring hebt gegeven, wordt het resterend bedrag in rekening gebracht.

Kosten voor huisvesting

Normaal gesproken ga je op Mauritius wonen in een appartement met twee andere internationale studenten, veelal aan de kust en nog geen vijf minuten van het strand. Hierbij heb je een eigen kamer en deel je de badkamer, keuken en woonkamer met je huisgenoten. De kosten hiervoor liggen rond de €250 per maand.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-usa.nl of 020 68 23 026.