clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Support op locatie
certificate
De mooiste locaties wereldwijd

Over ons

Stage-Global is een toonaangevende organisatie in internationale stage en trainee programma’s, opgericht in 2010. Stage-Global biedt programma’s aan via Stage-USAStage-Australia, Stage-Asia en Stage-Euro. De programma’s variëren van stages, traineeships en J1 intern - J1 Trainee visa services, met een focus op de grotere steden. Stage-Global heeft een kantoor in New York City en Amsterdam.

No image found

Andries Bonneur

Oprichter

Andries is de oprichter en eigenaar van Stage-Global en woont in New York City. Als onderdeel van zijn studie International Business aan de HAN in Arnhem heeft hij een jaar in de VS gewoond en gestudeerd. Tijdens zijn studie en door zijn buitenland ervaringen is hij geïnspireerd geraakt om studenten en young professionals te helpen met het realiseren van hun droomervaring in het buitenland. Daarom is hij in 2010 van start gegaan met Stage-Global. Naast zijn enorme passie voor zijn werk, sport hij graag: zoals windsurfen, hardlopen en zwemmen, speelt hij graag piano en heeft hij een enorme interesse in de Amerikaanse geschiedenis. 

No image found

Ksenia van Ness

Programma Coördinator

Ksenia is Programma Coördinator bij Stage-Global, en werkzaam in New York City. Tijdens haar jeugd heeft ze op veel plekken gewoond, waaronder Miami, New York en Moskou. Dat heeft bijgedragen aan haar internationale interesses. Ksenia heeft haar bachelor Political Philosophy, Religion, and International Relations behaald aan Hunter College, City University of New York. Vervolgens heeft ze zich beziggehouden met de reiscoördinatie van mensen uit Montenegro. Daarnaast heeft ze haar Cambridge CELTA gehaald, waardoor ze Engelse les kon geven. Ook heeft Ksenia wereldwijd duizenden studenten geholpen om bij topuniversiteiten binnen te komen. Ksenia haalt haar passie uit het toepassen van haar talenkennis en het ondersteunen van mensen met ambitie, die hun droom in het buitenland werkelijkheid willen maken.

No image found

Lauren Stepanov

Programma Coördinator

Lauren is Programma Coördinator bij Stage-Global en is gevestigd in onze locatie in New York City. Lauren uit Central New Jersey, USA, en heeft een Bachelor opleiding in Marketing afgerond aan Kean University. Ze startte haar carrière in social media marketing, en direct marketing voor een PR bedrijf. De afgelopen 10 jaar heeft Lauren ervaring opgedaan in de exchange industrie en werkt sinds 2023 fulltime bij Stage-Global. Lauren haar passies zijn lezen, food, shopping, travel en muziek. 

No image found

Hans Woudsma

Programma Coördinator

Hans is een Programma Coördinator  bij Stage-Global. In 2017 verhuisde hij naar New York City om hier stage te lopen (geregeld via Stage-Global). Hans heeft gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft hier zijn bachelor Media, Informatie & Communicatie behaald. In 2018 woonde hij kort in Toronto, en in 2019  verhuisde Hans op een tweede J-1 visum naar Californië. Sindsdien is hij in Amerika gebleven. Hans heeft zijn weg teruggevonden naar Stage-Global en helpt nu studenten en young professionals aan een soortgelijke buitenlandervaring. Hans deelt graag zijn ervaring met anderen. Ook heeft hij een passie voor reizen en nieuwe bestemmingen ontdekken (het liefst samen met anderen).

No image found

Niels Dekker

Programma Coördinator

Niels is Programma Coördinator bij Stage-Global en hij werkt op ons kantoor in New York City. Niels komt uit Westfriesland, net ten noorden van Amsterdam. Na zijn bachelor Economics and Business Economics aan de Vrije Universiteit Amsterdam is hij naar de VS (Chicago) vertrokken voor een internship via Stage-Global. Uiteindelijk is hij in New York terechtgekomen. Tijdens zijn stage heeft hij veel geleerd over de Amerikaanse cultuur, zowel in zijn werk als privé. In zijn vrije tijd houdt Niels zich bezig met sport kijken, brouwerijen ontdekken, lezen, business en politiek.

No image found

Sara Latto

Administratief Coördinator

Sara werkt als Administratief Coördinator bij Stage-Global. Sara komt oorspronkelijk uit Orkney Island in Schotland en is in 2019 verhuist naar Nederland. Sara heeft een breed scala aan ervaring binnen de overheid en private sector, met als goal om mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen. Sara houdt van reizen en is gepassioneerd over nieuwe culturen, food en muziek.

No image found

Hans van Mourik

IT en Webontwikkeling

Hans is IT en webontwikkeling bij Stage-Global. Hans is opgegroeid in een klein stadje in Nederland, maar woont ondertussen al meer dan 12 jaar in Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij tevens een half jaar in Kaapstad doorgebracht, waar zijn  interesse in reizen en internationale educatie is ontstaan. Hij heeft een master diploma in Marketing Research aan Tilburg University, en werkt al vele jaren op het snijvlak van marketing en technologie. Zijn grote passie ligt in het bouwen van klantgerichte websites en applicaties.

No image found

Rik Goedhart

Grafisch Vormgever

Rik Goedhart is Grafisch Vormgever bij Stage-Global. Hij is groot fan van Amerika en dan met name New York City. Zijn passie voor het buitenland laat hij terugkomen in zijn ontwerpen. 

No image found

Jonas Linke

Regionaal Coördinator Duitsland

Jonas is regionaal coördinator Duitsland bij Stage-Global. Jonas is opgegroeid in Siegen, dichtbij Keulen in Duitsland en heeft zowel zijn Bachelor's als Master's Degree in Business Administration behaald aan de Universiteit van Osnabrück. Al vroeg heeft Jonas een passie ontwikkeld om in aanraking te komen met andere culturen en om andere talen te spreken. Deze passie blijkt uit zijn sociale vrijwilligerswerk in Mexico in 2009 en uit zijn stage in New York City in 2016. Jonas keerde meerdere keren terug naar Mexico en de Verenigde Staten om in contact te blijven met zijn internationale vrienden en om nieuwe gebieden te ontdekken in deze mooie landen. Jonas is een specialist voor de Stage-Global programma's in Duitsland om onvergetelijke en waardevolle ervaringen te creëren in het buitenland.


Awards & Memberships

Office USA:

228 East 45th Street, Suite 9E
New York City, NY 10017
USA
Tel: +1 646 693 7126
Email: info@stage-global.com

Office The Netherlands:

Keizersgracht 62
1015 CS Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0) 20 68 23 026