clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Support op locatie
certificate
De mooiste locaties wereldwijd

Stappenplan

Zelf alles regelen voor jouw buitenlandervaring is ingewikkeld: bedrijven zijn lastig te benaderen en je zult in bezit moeten komen van alle benodigde documenten. Stage-Global kan dit proces voor je uit handen nemen. Bekijk hieronder ons stappenplan:

 1. Inschrijven: Je schrijft je online in door ons online inschrijfformulier in te vullen. Dit is vrijblijvend en kosteloos. 
 2. Eerste contact: Binnen één werkdag neemt een van onze medewerkers contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek. Dit gesprek kan via Skype of je kunt bij ons op kantoor in het centrum van Amsterdam langskomen.
 3. Intake: Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en leggen wij de processen uit. Ook krijgen we zo een beter beeld van jou en je motivatie. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
 4. Selectie: Na je intakegesprek beslissen we of we een programma voor je op kunnen starten om jouw buitenlandervaring te realiseren. Om deel te kunnen nemen hoef je niet de hoogste cijfers te hebben, maar wél motivatie. Ook is kennis van de Engelse taal belangrijk: in sommige gevallen plannen we dan ook een extra telefonisch interview in met een van onze Engelstalige medewerkers.
 5. Program Agreement & aanbetaling: Nadat je bent geselecteerd wordt een Program Agreement opgesteld: een overzicht van het exacte programma waar jij je voor inschrijft en voor tekent. Om de inschrijving af te ronden vragen we om een aanbetaling van €450,-.
 6. Samenstellen van de documenten: Wanneer de aanbetaling is voldaan gaan we aan de slag met je CV, motivatiebrief, referenties en cijferlijst. Voor al deze documenten sturen we je voorbeelden die voldoen aan de standaard op Mauritius. Je krijgt feedback op de documenten die je aanlevert, net zo lang totdat deze aan de eisen voldoen. Je wordt hierbij begeleid door één van onze Engelstalige medewerkers.
 7. Bemiddeling: Nadat alle documenten op orde zijn, gaan we op zoek naar geschikte bedrijven en stellen we jou voor als potentiële kandidaat. We houden je gedurende deze periode op de hoogte van de voortgang en nemen contact met je op zodra er een positieve reactie van een bedrijf bij ons binnenkomt. Vervolgens ontvang je van ons de details van het programma bij het desbetreffende bedrijf.
 8. Pre-intake: Wanneer we een potentiële match hebben gevonden wordt er een sollicitatie interview ingepland tussen jou en het bedrijf. Voordat dit interview plaatsvindt nemen we in een pre-intake met je door wat je kunt verwachten en zullen we eventueel samen met jou oefenen.
 9.  Interview: Vervolgens solliciteer je telefonisch of via Skype bij het bedrijf. In dit gesprek is het belangrijk dat het bedrijf een goed beeld krijgt van jou. Daarnaast krijg jij natuurlijk de kans om vragen te stellen over het bedrijf en de vacature. Aan de hand van dit gesprek beslist het bedrijf of je bent aangenomen. Is dit niet het geval of zie jij zelf geen match? Dan zoeken we verder naar andere bedrijven.
 10. Contracten & betaling: Wanneer je bent aangenomen worden de contracten getekend en vragen we je om de resterende bemiddelingskosten te betalen (min de aanbetaling). Ook helpen we je vervolgens om een verzekering af te sluiten.
 11. Huisvesting: Vervolgens gaan we aan de slag met het vinden van huisvesting op Mauritius. Je ontvangt van onze alle informatie en kunt dit vanuit Nederland direct vastleggen.
 12. Vlucht: De laatste stap in Nederland is het boeken van je vlucht.
 13. Enjoy your internship on Mauritius!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-global.nl of 020 68 23 026.